Rendement vakantiehuis verhogen

Veel mensen kopen een tweede huis om deze vervolgens te verhuren aan derden. Hierbij is het belangrijk om zoveel mogelijk rendement te genereren. Dit kan worden bereikt door een groot aantal boekingen te realiseren tegen zo laag mogelijke vaste kosten.

Recreatiewoning.nl kan hier een belangrijke rol in spelen.
Vast tarief: Vakantiehuis aanbieden zonder verassingen
Onze website hanteert een vast advertentietarief voor particulieren die hun vakantiehuis te huur willen aanbieden. Het jaartarief is € 65,– (exclusief btw) en bevat verder geen verborgen kosten. Voor dit tarief heeft u een heel jaar lang een advertentie van uw tweede huis op Recreatiewoning.nl staan in de categorie “huur”. Door het bedrag zo laag te houden is het grote voordeel dat u bij al slechts één extra boeking op jaarbasis uit de kosten bent. Dit ongeacht of het nu om verhuur van een week, midweek of weekend gaat.

Gegarandeerd rendement vakantiewoning
Recreatiewoning.nl rekent dus geen extra commissie op gegenereerde klanten. Nadat u de eerste verhuur van uw vakantiehuis via onze website heeft gerealiseerd, is het daarna natuurlijk extra interessant om meer huurders te zien volgen. Aangezien wij geen verborgen kosten rekenen, zal het nettorendement dat u op de verhuur van uw vakantiewoning maakt alleen maar stijgen.

Uw vakantiewoning online aanbieden
Dit gaat in feite in drie eenvoudige stappen in zijn werk:
1. U maakt een account aan op Recreatiewoning.nl;
2. Gelijk hierna kunt u starten met het opmaken van uw advertentie;
3. U kunt nu gelijk afrekenen via het online betalingssysteem Ideal;

Nadat de laatste stap is afgerond is uw advertentie direct te zien op Recreatiewoning.nl. U kunt voor een periode van 1 jaar uw vakantiewoning aanbieden op onze website. U kunt altijd wijzigingen aanbrengen in uw persoonlijke advertentie. Ter extra promotie van uw vakantiewoning zullen wij deze ook nog extra promoten via onze social media kanalen zoals Facebook en Twitter.

Advertentietermijn is verstreken, hoe nu verder?
Ook dit is erg eenvoudig geregeld. De advertentietermijn is standaard twaalf maanden, circa twee weken voor afloop van uw advertentie krijgt u via de mail een bericht waar te lezen valt dat binnen afzienbare tijd uw advertentie af zal lopen. Het is vervolgens mogelijk om een nieuw jaarcontract met Recreatiewoning.nl af te sluiten.

Als u dit echter niet wilt, hoeft u geen verdere acties te ondernemen, want uw advertentie wordt na afloop van de jaarverbintenis automatisch uit ons bestand verwijderd.

Vakantiewoningen verhuren kan eenvoudig en snel bij Recreatiewoning.nl. Bekijk de website voor een overzicht van alle vakantiewoningen of voor meer informatie.

Dit bericht werd geplaatst in Recreatiewoningen. Bookmark de permalink .