Een vakantiewoning veilig online huren

Steeds meer mensen kiezen ervoor een vakantiewoning te huren via het internet. Meestal gebeurt de boeking van de betreffende accommodatie online en in veel gevallen wordt er meteen een deel van de huursom via internetbankieren overgeboekt. Hoewel het heel mooi lijkt dat u zo snel een vakantiewoning kunt boeken, is dit niet altijd even veilig. Zorg er daarom altijd voor dat u via een veilige site boekt, waar garanties geboden worden. Zo komt u later niet voor onaangename verrassingen te staan.

Online vakantiehuis boeken via Recreatiewoning.nl is 100 % veilig
Op onze website treft u een breed aanbod van vakantiehuizen aan. Een deel van de woningen zijn afkomstig van particuliere adverteerders die hun vakantiehuis in de etalage van Recreatiewoning.nl plaatsen. Het andere deel komt van een grote verhuurorganisatie van vakantiewoningen in verschillende landen. Met deze partij hebben wij een goede samenwerking. U kunt dan ook op een veilige manier een vakantiehuizen boeken via onze website.

Garanties bij het boeken van een vakantiewoning via Recreatiewoning.nl
Doordat wij de belangen van een grote verhuurder van vakantiehuizen behartigen, valt het huren van een vakantiewoning via Recreatiewoning.nl onder diverse garantiebepalingen. Gaat u een vakantiehuis online boeken via onze website, dan geniet u direct (juridische) bescherming. Deze bepalingen worden verbonden aan de accommodatie die u via Recreatiewoning.nl heeft geboekt en treden direct na afronding van het online boekingsproces in werking. Uw belangen vallen onder andere onder twee brancheorganisaties, namelijk:
– A.N.V.R. (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisbureaus); – S.G.R. (Stichting Garantiefonds Reisgeld).
Daarnaast is er een calamiteitenfonds gekoppeld aan de online reservering van de vakantieaccommodatie en valt uw boeking onder het toezicht van het Thuiswinkel Waarborg.

Veilig en snel vakantiehuisjes boeken via Recreatiewoning.nl
Wij staan voor 100% achter onze verhuurorganisatie en durven te stellen dat het huren van een vakantiewoning via onze website een garantie is voor een vlekkeloze afwikkeling van de boeking. Het boeken van een huuraccommodatie hoort bij de voorpret van een vakantie. Recreatiewoning.nl stelt dat dit te allen tijde vlekkeloos moet verlopen. Huur dus ook online een vakantiehuis via Recreatiewoning.nl en geniet van een heerlijke vakantieperiode in binnen- of buitenland.

Recreatiewoning heeft een groot aanbod van recreatiewoningen in het binnen- en buitenland. Kijk op onze site voor bijvoorbeeld een vakantiehuis in Italië.

Dit bericht werd geplaatst in Recreatiewoningen. Bookmark de permalink .