Adverteren voor de aan- en verkoop van een 2e huis (buitenland of binnenland)

De geheel vernieuwde website van Recreatiewoning.nl is momenteel online. Eigenaren van een vakantiehuis of aanbieders van een tweede woning weten het bedrijf steeds beter te vinden. Maar Recreatiewoning.nl is nog steeds bezig een hoger niveau op te bouwen. Een vakantie- woning of -huis kopen/verkopenwordt zo steeds eenvoudiger.Om een duidelijk beeld te geven over de mensen en bedrijven die adverteren op Recreatiewoning.nl is het handig om deze onder te verdelen in drie verschillende groepen: particuliere eigenaren, zakelijke aanbieders en bedrijfspromotie.

Particulier eigenaren

Zoals de naam al zegt zijn dit particulieren die zelf een vakantiehuis hebben. Vaak is het zo dat ze naast eigen gebruik de tweede woning ook willen aanbieden aan potentiële huurders welke op zoek zijn naar een vakantiewoning.

De website van Recreatiewoning.nl biedt de gebruiker de mogelijkheid zelf de controle over de verhuur te houden. Vooral mensen, welke het 2e huis maar voor een bepaalde periode van het jaar in de verhuur willen doen, spreekt dit erg aan.

Maar ook de kopersmarkt bezoekt de website, particuliere eigenaren van een vakantiehuis die bezig zijn met de verkoop. Onroerend goed kan eenvoudig aangeboden worden via Recreatiewoning.nl.

Zakelijke aanbieders
Deze kunnen worden onderverdeeld in twee verschillende doelgroepen: makelaars en ontwikkelaars welke graag een tweede huis willen promoten en hopen om de verkoop te stimuleren door deze in de “etalage” van Recreatiewoning.nl te plaatsen.

Andere zakelijke aanbieders zijn de verhuurorganisaties. Zij presenteren op de website vaak een aanbod van een aantal vakantiehuizen welke u desgewenst zelfs online kunt huren op Recreatiewoning.nl. U kunt  dan denken aan kleine verhuurbedrijven tot grote verhuurorganisaties.

Bedrijfspromotie

Naast particuliere of zakelijke partijen zijn er ook diverse bedrijven welke weliswaar geen vakantiehuis verhuren of tweede woning verkopen maar wel klanten zoeken in deze doelgroep. Voor deze partijen is het mogelijk om te adverteren via Recreatiewoning.nl. Dit kan via een nieuwsbrief welke elke maand verstuurd wordt maar ook middels het inkopen van bannerruimte.

Recreatiewoning is specialist in de verhuur en verkoop van woningen in het buitenland. Wilt u meer informatie over vakantiehuis verhuur? Kijk dan op de website voor een overzicht van alle vakantiehuizen.

Dit bericht werd geplaatst in Recreatiewoningen. Bookmark de permalink .