Registratie bij Kamer van Koophandel Spanje is meetgraad professionaliteit makelaar

Na veel wikken en wegen heeft u een besluit genomen: u emigreert naar Spanje! Spannend! Nu nog een woning vinden. Maar hoe kiest u een geschikte makelaar? Recreatiewoning is specialist in het verhuren en verkopen van (vakantie)woningen in Spanje en geeft enkele tips voor het kiezen van Spaanse makelaars.

Beoordeling makelaars: kijk naar de website
Het kiezen van een huis begint met het kijken naar woningen op de websites van verschillende aanbieders. Een goede makelaar heeft een overzichtelijke website met heldere informatie over de woning, de regio en de te volgen procedure. Let erop dat er duidelijk staat aangegeven wat u van de diensten kunt verwachten en welke prijzen ermee gemoeid zijn.

Een huis kopen is een grote investering. Potentiële kopers vinden het daarom fijn om te weten met wie zij te maken hebben. Een serieuze makelaar beseft dit en zal zich op de site aan u voorstellen door enkele gegevens met u te delen, waaronder het fysieke adres waarop hij of zij bereikbaar is.

Referenties
Naar referenties vragen is één van de meest effectieve manieren om onderzoek te doen naar de werkwijze van een makelaar. Tegenwoordig zijn er echter veel makelaars die de reacties van voormalige klanten op hun website plaatsen. Zo kunt u de ervaringen van andere mensen lezen en eventueel meewegen bij uw keuze.

Registratie
Professionele makelaars die in Spanje wonen, staan ingeschreven bij de Spaanse Kamer van Koophandel. Bij deze Registro Mercantil kunt u informatie opvragen over het type bedrijf waar de makelaar voor werkt. Zo ziet u of iemand bijvoorbeeld een eenmanszaak heeft of voor een besloten vennootschap werkt.

Recreatiewoning is specialist in de verhuur en verkoop van woningen in het buitenland. Wilt u een vakantiehuis huren of een vakantiewoning kopen? Op de website treft u het woningaanbod uit diverse Europese landen.

Dit bericht werd geplaatst in Recreatiewoningen. Bookmark de permalink .